Brygger: Knut Magerholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 52% Hvete, umaltet 45% Munichmalt 3% [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer 20 ABU Appelsinskall Korianderfrø [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Ettstegsmesk: 67C i 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 286 Trill Informasjon om gjæring: Startet på 20C og økte til 22C over 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. august 2016 Flasket: 29. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N