Brygger: Knut Magerholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 52%
Hvete, umaltet 45%
Munichmalt 3%

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer 20 ABU
Appelsinskall
Korianderfrø

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Ettstegsmesk: 67C i 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 286 Trill
Informasjon om gjæring:
Startet på 20C og økte til 22C over 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. august 2016
Flasket: 29. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N