Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,086
FG: 1,013
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 190,0
Beregnet farge: 9,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.6 kg TF Maris Otter (48.75%)
2.6 kg Bestmatz Pilsner Malt (48.75%)
84 g Acid Malt (1.5%)
278 g Dextrose (5%)

[B]Humle og krydder[/B]
55 g Warrior 14.7%aa 60 min
35 g Simcoe 12%aa 30 min
30 g Citra 12%aa 15 min
30 g Simcoe 5 min
40 g Centennial 10%aa 5 min
20 g Citra 5 min
35 g Simcoe 0 min
60 g Centennial 0 min
50 g Citra 0 min
50 g Galaxy 14.2%aa tørrhumle nr 1, 9 dager
25 g Mosaic 11.1%aa tørrhumle nr 1, 9 dager
25 g Chinook 11.6%aa tørrhumle nr 1, 9 dager
50 g Galaxy tørrhumle nr 2, 4 dager
25 g Mosaic tørrhumle nr 2, 4 dager
25 g Chinook tørrhumle nr 2, 4 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
O2

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 65 grader
15 min 70 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP090 San Diego
Gjærmengde: 210 mld celler
Informasjon om gjæring:
8 dager stigende fra 18-20 grader. 
Så på fat.

[B]Kommentarer[/B]
Tørrhumle x 2 på fat. 
Flasket med Beergun.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mars 2014
Flasket: 21. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F