Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,086 FG: 1,013 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 190,0 Beregnet farge: 9,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.6 kg TF Maris Otter (48.75%) 2.6 kg Bestmatz Pilsner Malt (48.75%) 84 g Acid Malt (1.5%) 278 g Dextrose (5%) [B]Humle og krydder[/B] 55 g Warrior 14.7%aa 60 min 35 g Simcoe 12%aa 30 min 30 g Citra 12%aa 15 min 30 g Simcoe 5 min 40 g Centennial 10%aa 5 min 20 g Citra 5 min 35 g Simcoe 0 min 60 g Centennial 0 min 50 g Citra 0 min 50 g Galaxy 14.2%aa tørrhumle nr 1, 9 dager 25 g Mosaic 11.1%aa tørrhumle nr 1, 9 dager 25 g Chinook 11.6%aa tørrhumle nr 1, 9 dager 50 g Galaxy tørrhumle nr 2, 4 dager 25 g Mosaic tørrhumle nr 2, 4 dager 25 g Chinook tørrhumle nr 2, 4 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring O2 [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 65 grader 15 min 70 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP090 San Diego Gjærmengde: 210 mld celler Informasjon om gjæring: 8 dager stigende fra 18-20 grader. Så på fat. [B]Kommentarer[/B] Tørrhumle x 2 på fat. Flasket med Beergun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mars 2014 Flasket: 21. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F