Brygger: Trygve S. Langfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,075 FG: 1,016 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 87 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] malt: 8000g Maris Otter 570g Flaket bygg 570g Chocolate malt 285g Roasted Barley 187g Melanoiden [B]Humle og krydder[/B] 100 g Challenger - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 °C i en time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 002 Gjærmengde: 4 rør Informasjon om gjæring: Romtemperatur [B]Kommentarer[/B] Sender som postpakke dersom det blir for langt å reise. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. september 2015 Flasket: 10. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N