Brygger: Trygve S. Langfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,075
FG: 1,016
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 87 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
malt:
8000g Maris Otter
570g Flaket bygg
570g Chocolate malt
285g Roasted Barley
187g Melanoiden

[B]Humle og krydder[/B]
100 g Challenger - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 °C i  en time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 002
Gjærmengde: 4 rør
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
Sender som postpakke dersom det blir for langt å reise.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. september 2015
Flasket: 10. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N