Brygger: Emil Johnsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 6,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000g Pilsner malt 100g Melanoidin malt [B]Humle og krydder[/B] 60min: 50g Hallertau Hersbrucker 3,3% [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc ved 15 min igjen av kok. 0,5ts gelatin 4 dager før tapping på fat. 1ts gelatin 3 dager før flasking fra fat. [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 90 min fullt volum BIAB. 28,7l vann. Ingen skylling, knept på meskepose. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: ~400mrd celler Informasjon om gjæring: Gjæring ved ca. 11 grader. Lagret ved 1 grad. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2017 Flasket: 12. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F