Brygger: Emil Johnsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1048
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 6,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000g Pilsner malt
100g Melanoidin malt

[B]Humle og krydder[/B]
60min: 50g Hallertau Hersbrucker 3,3%

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc ved 15 min igjen av kok.
0,5ts gelatin 4 dager før tapping på fat.
1ts gelatin 3 dager før flasking fra fat.

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 90 min fullt volum BIAB. 28,7l vann. Ingen skylling, knept på meskepose.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: ~400mrd celler
Informasjon om gjæring:
Gjæring ved ca. 11 grader.
Lagret ved 1 grad.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2017
Flasket: 12. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F