Brygger: Viggo Stomsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1068
FG: 1014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 62 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5kg pilsner
2,4kg pale ale

[B]Humle og krydder[/B]
Brewer`s gold 60min
Hallertau Mittelfrueh 30min
Styrian Goldings 15min

[B]Andre ingredienser[/B]
1,2kg candi sirup D-180

[B]Meskeinformasjon[/B]
64c - 60min
76c - 15min

1l sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 100 Billion Cells 
Informasjon om gjæring:
Startet gjæring på 20c, la gjæren stige til 25c og holde den der ut gjæringsforløpet.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. oktober 2016
Flasket: 31. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F