Brygger: Viggo Stomsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1068 FG: 1014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5kg pilsner 2,4kg pale ale [B]Humle og krydder[/B] Brewer`s gold 60min Hallertau Mittelfrueh 30min Styrian Goldings 15min [B]Andre ingredienser[/B] 1,2kg candi sirup D-180 [B]Meskeinformasjon[/B] 64c - 60min 76c - 15min 1l sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 100 Billion Cells Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 20c, la gjæren stige til 25c og holde den der ut gjæringsforløpet. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. oktober 2016 Flasket: 31. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F