Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 5A Engelsk brown ale) Ekstra ingredienser: Vaniljestang, muskat, kanelstang, nellikspiker OG: 1,072 FG: 1,015 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 70.1% Pale Malt, MO 09.6% Amber Malt 06.4% Caracrystal 20L 06.4% Caracrystal 80L 03.2% Chocolate Malt 04.5% Brown Sugar, Dark [B]Humle og krydder[/B] 76g Hallertauer Hersbrucker@60 21g EKG@15 28g EKG@5 1 vaniljestang, hakket@5 1 teskje muskat, revet@5 1 kanelstang, hel@5 10 nellikspiker, hel@5 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66c 60 minutter 74c 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: Regnet etter BF-calc Informasjon om gjæring: 20c 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. oktober 2015 Flasket: 24. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N