Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1082
FG: 1007
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 9,9%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3500 gr	Pilsmalt EBC 3,5
1000 gr	Hvetemalt EBC 3
1000 gr	Pale Crystalmalt EBC 70
500 gr	Rye malt EBC 6
1500 gr	Candissukker (tilsatt etter 6 dager)

[B]Humle og krydder[/B]
45 gr	EKG 4,5%, tid 01:00
41 gr	EKG 4,5%,tid 00:15
14 gr	Fuggles 5,1%, 00:02

[B]Andre ingredienser[/B]
2 gr. Wyeast gjærnæring
7,5 gr Klar urt
3,3 gr CaSO4 Kalsiumsulfat
1,7 gr CaCl2 Kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 75 min
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP566 Sa
Gjærmengde: 186 ml. slurry
Informasjon om gjæring:
14 dager 20-22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. september 2011
Flasket: 16. oktober 2011
Filtrert: Nei
Karbonering: F