Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1082 FG: 1007 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,9% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500 gr Pilsmalt EBC 3,5 1000 gr Hvetemalt EBC 3 1000 gr Pale Crystalmalt EBC 70 500 gr Rye malt EBC 6 1500 gr Candissukker (tilsatt etter 6 dager) [B]Humle og krydder[/B] 45 gr EKG 4,5%, tid 01:00 41 gr EKG 4,5%,tid 00:15 14 gr Fuggles 5,1%, 00:02 [B]Andre ingredienser[/B] 2 gr. Wyeast gjærnæring 7,5 gr Klar urt 3,3 gr CaSO4 Kalsiumsulfat 1,7 gr CaCl2 Kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 75 min 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP566 Sa Gjærmengde: 186 ml. slurry Informasjon om gjæring: 14 dager 20-22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. september 2011 Flasket: 16. oktober 2011 Filtrert: Nei Karbonering: F