Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 25,7
Beregnet farge: 21,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna, Pilsen,Munich,Melanoidin,Carafa III

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 66ºC.
10 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W-34/70
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 10ºC.
3 dager 15ºC.
age 3ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2015
Flasket: 4. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N