Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 25,7 Beregnet farge: 21,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna, Pilsen,Munich,Melanoidin,Carafa III [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 66ºC. 10 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W-34/70 Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 10ºC. 3 dager 15ºC. age 3ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2015 Flasket: 4. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N