Brygger: Hans-Pål Brekkås Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,062 FG: 1,011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,69% Beregnet IBU: 60,7 Beregnet farge: 20,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt (maris otter) 12,77 kg Crystal 80 EBC 0,56 kg Crystal 150 EBC 0,56 kg [B]Humle og krydder[/B] Horizon 25 gram 60 min. Amarillo 100 gram 15 min Citra 100 gram 15 min Citra 100 gram 0 min, Whirlpool Amarillo 100 gram 0 min, Whirlpool Hop stand på 73 grader i 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 15 min 67 50 min 71 15 min 78 10 min Skylt ved hjelp av pumper i 15 minutter med 13 liter oppvarmet vann. Kokt 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Vørter ble tilsatt oksygen med brusestein i 2 min før gjær 1. Start på 18 grader (temp vørter) 2. 20 grader i 7 dager 3. 25 grader 2 dager (diacetyl rest) 4. 20 grader 4 dager 5. Cold crash 3-4 grader i 2 dager [B]Kommentarer[/B] Flasket med 6,4 g/l hvitt sukker og kondisjonert i 14 dager på 20 grader Oppbevart på ca. 2 grader til innsendelse [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2018 Flasket: 28. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N