Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1046 FG: 1009 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 25,9 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils,Hvete og Acidulated [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer og Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65ºC = 60 Min 78ºC = 10 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp029 Gjærmengde: 1 + starter Informasjon om gjæring: 16ºC = 18 Dager 4ºC = 4 Dager (ColdCrash) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2017 Flasket: 10. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N