Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1046
FG: 1009
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 25,9
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils,Hvete og Acidulated

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer og Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65ºC  = 60 Min
78ºC  = 10 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp029
Gjærmengde: 1 + starter
Informasjon om gjæring:
16ºC  = 18 Dager
4ºC    = 4 Dager (ColdCrash)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2017
Flasket: 10. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N