Brygger: Tommy Trøen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 53,5 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 86.5 % Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) 6.7 % Caramel/Crystal Malt - 20L (39.4 EBC) 5.1 % Munich Malt (17.7 EBC) 1.7 % Caramel/Crystal Malt - 40L (78.8 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 38.00 g   Simcoe [12.00 %] - Boil 60.0 min 28.00 g   Centennial [10.00 %] - Boil 10.0 min 28.00 g   Simcoe [13.00 %] - Boil 5.0 min 28.00 g   Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 0.0 min 50.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Dry Hop 10 Days 30.00 g Centennial [10.00 %] -Dry Hop 10 Days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB: 65 degrees for 90 min. Mash out at 75.6 degrees for 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Safale US-05 Primary: 21 days at 18 degrees Secondary (dry-hop): 14 days at 18 degrees [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2015 Flasket: 26. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N