Brygger: Tommy Trøen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 53,5
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
86.5 % Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) 
6.7 % Caramel/Crystal Malt - 20L (39.4 EBC) 
5.1 % Munich Malt (17.7 EBC) 1.7 % Caramel/Crystal Malt - 40L (78.8 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
38.00 g   Simcoe [12.00 %] - Boil 60.0 min 
28.00 g   Centennial [10.00 %] - Boil 10.0 min 
28.00 g   Simcoe [13.00 %] - Boil 5.0 min 
28.00 g   Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 0.0 min

50.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Dry Hop 10 Days
30.00 g Centennial [10.00 %] -Dry Hop 10 Days

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB: 65 degrees for 90 min. Mash out at 75.6 degrees for 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Safale US-05 
Primary: 21 days at 18 degrees
Secondary (dry-hop): 14 days at 18 degrees

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2015
Flasket: 26. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N