Brygger: Thomas Nøkling Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,091 FG: 1,024 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 81,0 Beregnet farge: 89 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg Pale Malt 450 gram Special B 340 gram Chocolate Malt 250 gram Roasted Barley 230 gram Carapils [B]Humle og krydder[/B] 100 gram Challenger (60 min) 57 gram East Kent Goldings (30 min) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash In: Add 19,50 l of water at 74,0 C 66,1 C 60 min Mash Out: Heat to 76,0 C over 2 min 76,0 C 10 min Fly sparge with 14,50 l water at 78,0 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 340 Billion Informasjon om gjæring: Primary: 30 days, 19 C Secondary: 3 months, 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. november 2014 Flasket: 15. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F