Brygger: Clayde Arne Adriaenssens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1060
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 
Palemalt
Crystalmalt
Havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Aurora
Mandarian Bavaria
Scorachi Ace

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63C
67C
72C
77C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saccharomyces
Gjærmengde: Ca 2 dl fersk gjær
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 23C i 12dg 2 dg CC

[B]Kommentarer[/B]
Med dette ølet ønsket vi å se hvor mye estere vi kunne få ut av saccharomyces, som er kjent for å gi mye frukt . Vi ønsket også å underbygge dette med humlen uten tilsetning av frukt.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. desember 2015
Flasket: 2. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N