Brygger: Clayde Arne Adriaenssens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1060 FG: 1010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Palemalt Crystalmalt Havregryn [B]Humle og krydder[/B] Aurora Mandarian Bavaria Scorachi Ace [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63C 67C 72C 77C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saccharomyces Gjærmengde: Ca 2 dl fersk gjær Informasjon om gjæring: Gjæring på 23C i 12dg 2 dg CC [B]Kommentarer[/B] Med dette ølet ønsket vi å se hvor mye estere vi kunne få ut av saccharomyces, som er kjent for å gi mye frukt . Vi ønsket også å underbygge dette med humlen uten tilsetning av frukt. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. desember 2015 Flasket: 2. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N