Brygger: Rolf Lysfjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1051 FG: 1010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12,5 kg best pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] Saaz, 130 gram, 90 min Saaz, 90 gram, 10 min Saaz 90 gram, steep 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66C, 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP838 Gjærmengde: 2 rør, 3 l starter Informasjon om gjæring: 11-13 grader, 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2016 Flasket: 16. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F