Brygger: Rolf Lysfjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1051
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12,5 kg best pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz, 130 gram, 90 min
Saaz, 90 gram, 10 min
Saaz 90 gram, steep 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66C, 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP838
Gjærmengde: 2 rør, 3 l starter
Informasjon om gjæring:
11-13 grader, 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. februar 2016
Flasket: 16. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F