Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1086 FG: 1020 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Munich Malt 1 kg Pilsner Malt 230 g Crystal Malt 135 EBC 230 g Special B 170 g Carafa Special II 120 g Chocolate Malt 2 kg Lys Spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 82 g Saaz, 3,5% AA, 60 min 18 g Saaz, 3,5% AA, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 60 min 78C i 10 min Skylte med 11,5 liter, 78C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 46g (4 pk) Informasjon om gjæring: 12C i 6 dager 17C i 1 dag 18C i 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. juni 2017 Flasket: 10. juli 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N