Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1086
FG: 1020
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Munich Malt
1 kg Pilsner Malt
230 g Crystal Malt 135 EBC
230 g Special B
170 g Carafa Special II
120 g Chocolate Malt
2 kg Lys Spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
82 g Saaz, 3,5% AA, 60 min
18 g Saaz, 3,5% AA, 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 60 min
78C i 10 min

Skylte med 11,5 liter, 78C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 46g (4 pk)
Informasjon om gjæring:
12C i 6 dager
17C i 1 dag
18C i 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. juni 2017
Flasket: 10. juli 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N