Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1040
FG: 1011
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 3,8%
Beregnet IBU: 2,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3200 g pilsmalt
1600 g hvetemalt
200 g acidulated malt

4200 g bringebær (i 23 av literne)

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Hallertau mittelfruh pellets 3.9% AA, i dekoksjonen

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
55:10 min, ta av tykk dekoksjon 
63:60 min, 
Bland tilbake dekoksjon og 69:10 min, 
77:10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Surdeig
Gjærmengde: 2 dl
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring i romtemperatur 9 dager
Stikker om til tinte bringebær, romtemperatur i ca. 50 dager

[B]Kommentarer[/B]
Leverer hos Bryggselv på Hasle

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2015
Flasket: 13. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N