Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1040 FG: 1011 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 3,8% Beregnet IBU: 2,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3200 g pilsmalt 1600 g hvetemalt 200 g acidulated malt 4200 g bringebær (i 23 av literne) [B]Humle og krydder[/B] 10 g Hallertau mittelfruh pellets 3.9% AA, i dekoksjonen [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] 55:10 min, ta av tykk dekoksjon 63:60 min, Bland tilbake dekoksjon og 69:10 min, 77:10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Surdeig Gjærmengde: 2 dl Informasjon om gjæring: Primærgjæring i romtemperatur 9 dager Stikker om til tinte bringebær, romtemperatur i ca. 50 dager [B]Kommentarer[/B] Leverer hos Bryggselv på Hasle [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2015 Flasket: 13. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N