Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 117,52 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,5 Kg Maris Otter 0,45 Kg Munich 2 [B]Humle og krydder[/B] 40 gram Citra 60 min 20 gram Galaxy 60 min 30 gram Centennial 15 min 100 gram Citra 5 min 50 gram Mosaic 5 min 35 gram Centennial 0 min 50 gram Citra 5 dager 50 gram Chinook 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 min på 65 grader 10 min på 76,7 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale Us-05 Gjærmengde: 2 pakker tørrgjær Informasjon om gjæring: 16-21 grader over 14 dager Cold crash i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2015 Flasket: 10. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N