Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 117,52
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,5 Kg Maris Otter
0,45 Kg Munich 2

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram Citra 60 min
20 gram Galaxy 60 min
30 gram Centennial 15 min
100 gram Citra 5 min
50 gram Mosaic 5 min
35 gram Centennial 0 min
50 gram Citra 5 dager
50 gram Chinook 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 min på 65 grader
10 min på 76,7 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale Us-05
Gjærmengde: 2 pakker tørrgjær
Informasjon om gjæring:
16-21 grader over 14 dager
Cold crash i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2015
Flasket: 10. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N