Brygger: Dag Buer
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 80,0l
Mengde ferdig øl: 73,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
20000gr pilsnermalt
500 gr havreflak

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau mittelfr
Hallertau Hersbr.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67-68 gr i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2042 Danish lager
Gjærmengde: 3 poser
Informasjon om gjæring:
9-11 gr i 30 dager

[B]Kommentarer[/B]
Bryggeland Sarpsborg

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. mars 2015
Flasket: 21. april 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N