Brygger: Dag Buer Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 80,0l Mengde ferdig øl: 73,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 20000gr pilsnermalt 500 gr havreflak [B]Humle og krydder[/B] Hallertau mittelfr Hallertau Hersbr. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67-68 gr i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2042 Danish lager Gjærmengde: 3 poser Informasjon om gjæring: 9-11 gr i 30 dager [B]Kommentarer[/B] Bryggeland Sarpsborg [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. mars 2015 Flasket: 21. april 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N