Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1051
FG: 1013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo

Maris Otter TF	3,6
Carapils	0,33
Crystal 80	0,26
Brown TF	0,16
Chocolate Briss	0,16

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial	22g	8,5 %	60 minutter
Centennial	24g	8,5 %	15 minutter
Centennial	30g	8,5 %	2 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Calsiumsulfat (Gypsum)	1,5g/10L	I mesk og skyllevann
Calsiumclorid	1g/10L	I mesk og skyllevann
Calsiumkarbonat (Desacid)	1g/10L	I mesken

1G whirlfloc, gjærnær,

[B]Meskeinformasjon[/B]
63C 60 mins, 70C 20 mins, 77C 5mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s-05
Gjærmengde: 1
Informasjon om gjæring:
startet; rehydrert i 50G DME	

1/9	17
2/9	18
3/9	19
4-15/9	20

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. august 2016
Flasket: 15. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N