Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1051 FG: 1013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Maris Otter TF 3,6 Carapils 0,33 Crystal 80 0,26 Brown TF 0,16 Chocolate Briss 0,16 [B]Humle og krydder[/B] Centennial 22g 8,5 % 60 minutter Centennial 24g 8,5 % 15 minutter Centennial 30g 8,5 % 2 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Calsiumsulfat (Gypsum) 1,5g/10L I mesk og skyllevann Calsiumclorid 1g/10L I mesk og skyllevann Calsiumkarbonat (Desacid) 1g/10L I mesken 1G whirlfloc, gjærnær, [B]Meskeinformasjon[/B] 63C 60 mins, 70C 20 mins, 77C 5mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s-05 Gjærmengde: 1 Informasjon om gjæring: startet; rehydrert i 50G DME 1/9 17 2/9 18 3/9 19 4-15/9 20 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. august 2016 Flasket: 15. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N