Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Tranebær, mango, solbær, biola OG: 1,063 FG: 1,016 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 15,27 Beregnet farge: 9,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5kg Palemalt 3.5kg Hvetemalt 500 gr acid malt [B]Humle og krydder[/B] 40 gr hallertauer mittelfruh 30 min 25 gr korianderfrø 20 gr salt [B]Andre ingredienser[/B] 150 gr solbær under kok Syrnet med 2 dl biola Tilsatt etter stormgjæring: 1 hel mango 250 gr ferske tranebær [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: 14 dager romtemp ca 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N