Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Tranebær, mango, solbær, biola
OG: 1,063
FG: 1,016
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 15,27
Beregnet farge: 9,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,5kg Palemalt
3.5kg Hvetemalt
500 gr acid malt

[B]Humle og krydder[/B]
40 gr hallertauer mittelfruh 30 min
25 gr korianderfrø
20 gr salt

[B]Andre ingredienser[/B]
150 gr solbær under kok

Syrnet med 2 dl biola

Tilsatt etter stormgjæring:
1 hel mango
250 gr ferske tranebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
14 dager romtemp ca 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N