Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1075 FG: 1022 Mengde vørter: 2,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 73,0 Beregnet farge: 75 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo; Pale malte 5,9 crystal 75, 0,3 crystal 275, 0,3 amber 0,6 chocolate 0,1 brown 0,23 muscovado 0,3 [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 6% single hop; 100G på 60 minutter 50G på 20 minutter 50G på 1 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63C i 20 minutter 70C i 20 minutter 77C i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: to rør i 1,2L starte Informasjon om gjæring: pitch på 16C gjæring 17C, en grad opp til 20C pr dag. coldcrush to dager. totalt 13 dagers gjæring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2014 Flasket: 5. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F