Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1075
FG: 1022
Mengde vørter: 2,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 73,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo;
Pale malte 5,9
crystal 75, 0,3
crystal 275, 0,3
amber 0,6
chocolate 0,1
brown 0,23
muscovado 0,3

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding 6% single hop;
100G på 60 minutter
50G på 20 minutter
50G på 1 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63C i 20 minutter
70C i 20 minutter
77C i 5 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: to rør i 1,2L starte
Informasjon om gjæring:
pitch på 16C
gjæring 17C, en grad opp til 20C pr dag.
coldcrush to dager.
totalt 13 dagers gjæring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2014
Flasket: 5. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F