Brygger: Rolf Lysfjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1061 FG: 1015 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13.000 kg Maris Otter Malt (95.59%) 0.300 kg Carapils (Dextrine) (2.21%) 0.300 kg Crystal 80 (2.21%) [B]Humle og krydder[/B] 15.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.3 g/L) 45.0 g Northern Brewer Pellet (10.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.9 g/L) 15.0 g Target Pellet (10% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.3 g/L) 300.0 g RawRoffes våte humle Leaf (2% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (6 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vossakveik (Sigmund) Gjærmengde: ca 0,5 dl Informasjon om gjæring: 26 - 29 grader, 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2015 Flasket: 10. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F