Brygger: Rolf Lysfjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1061
FG: 1015
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13.000 kg Maris Otter Malt (95.59%)
0.300 kg Carapils (Dextrine) (2.21%)
0.300 kg Crystal 80 (2.21%)

[B]Humle og krydder[/B]
15.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (6.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.3 g/L)
45.0 g Northern Brewer Pellet (10.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.9 g/L)
15.0 g Target Pellet (10% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.3 g/L)
300.0 g RawRoffes våte humle Leaf (2% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (6 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vossakveik (Sigmund)
Gjærmengde: ca 0,5 dl
Informasjon om gjæring:
26 - 29 grader, 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2015
Flasket: 10. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F