Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 5660 gr. Munich 2: 5660 gr. Carabeige: 950 gr. Caramunich 2: 850 gr. [B]Humle og krydder[/B] 50 gr. Hallertau mittelfruh 4.6% pellets 60 min. 100 gr. Hallertau mittelfruh 4.6% pellets 20 min. 100 gr. Hallertau mittelfruh 4.6% pellets 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 15 gr. Irish moss 15 min. 1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C. 90 min. 78 C. 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: 0.8 liter slurry Informasjon om gjæring: 23 dager 10 C. [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. august 2013 Flasket: 15. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F