Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt: 5660 gr.
Munich 2: 5660 gr.
Carabeige: 950 gr.
Caramunich 2: 850 gr.

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr. Hallertau mittelfruh 4.6% pellets  60 min.
100 gr. Hallertau mittelfruh 4.6% pellets  20 min.
100 gr. Hallertau mittelfruh 4.6% pellets  5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
15 gr. Irish moss  15 min.
1 ts. Wyeast gjærnæring  10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C. 90 min.
78 C. 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308
Gjærmengde: 0.8 liter slurry
Informasjon om gjæring:
23 dager 10 C.

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. august 2013
Flasket: 15. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F