Brygger: Eirik Morland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1068 FG: 1017 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt Biscuit Malt Cara Amber Dry Light Extract Wheat Malt Vienna [B]Humle og krydder[/B] Magnum Cascade [B]Andre ingredienser[/B] Ristede valnøtter [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 510 Gjærmengde: 1 Informasjon om gjæring: 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 23. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N