Brygger: Eirik Morland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1068
FG: 1017
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt
Biscuit Malt
Cara Amber
Dry Light Extract
Wheat Malt
Vienna

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
Ristede valnøtter

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 510
Gjærmengde: 1
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 23. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N