Brygger: Espen Olaussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl OG: 1058 FG: 1010 Mengde vørter: 57,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 88,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale Munich light Caraamb Hvetemalt Chocolate [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer magnum Magnum Hallertauer Mittelfruh Appelsinskall Candisukker Kanelstang Nellikspiker [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale us-05 Gjærmengde: 2 poser a 11,5g Informasjon om gjæring: 15-16grader Sto 3 dager etter målt FG 1010. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. september 2015 Flasket: 15. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N