Brygger: Espen Olaussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl
OG: 1058
FG: 1010
Mengde vørter: 57,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 88,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale
Munich light
Caraamb
Hvetemalt
Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer magnum
Magnum
Hallertauer Mittelfruh
Appelsinskall
Candisukker
Kanelstang
Nellikspiker

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale us-05
Gjærmengde: 2 poser a 11,5g
Informasjon om gjæring:
15-16grader 
Sto 3 dager etter målt FG 1010.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. september 2015
Flasket: 15. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N