Brygger: Lars-Erik Owe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,035 FG: 1,008 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,6% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000 g pilsmalt 800 g flaket hvete 300 g hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 10 g Haltetau Mittelfrüh (pellets, 2,5 %) FWH [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 60 min ved 64 C Utmesk ved 75 C i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Surdeigskulturen min Gjærmengde: En god sleiv (1 dl) Informasjon om gjæring: 25 C i 60 dager Stukket om til glassballonger Ettergjæret i 5 måneder [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2014 Flasket: 1. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N