Brygger: Lars-Erik Owe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1,035
FG: 1,008
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,6%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000 g pilsmalt 
800 g flaket hvete
300 g hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Haltetau Mittelfrüh (pellets, 2,5 %) FWH

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 ts gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 60 min ved 64 C
Utmesk ved 75 C i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Surdeigskulturen min
Gjærmengde: En god sleiv (1 dl)
Informasjon om gjæring:
25 C i 60 dager
Stukket om til glassballonger
Ettergjæret i 5 måneder

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2014
Flasket: 1. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N