Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1057 FG: 1020 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,80 kg Pale Malt, Maris Otter 0,30 kg Brown Malt 0,30 kg Rye Malt 0,25 kg Chocolate Malt 0,20 kg Crystal 60L 0,10 kg Crystal 15L 0,10 kg Black Malt [B]Humle og krydder[/B] 34 g Chinook 9,5% AA (60 min) - 45 IBU [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Vann justert med: 2,9 g CaCl 2,6 g Natron 1,8 g CaCO3 (kalk) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Skal gjæres på 16 grader i 7 dager, deretter 20 grader de neste 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. november 2012 Flasket: 2. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N