Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1057
FG: 1020
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,80 kg Pale Malt, Maris Otter
0,30 kg Brown Malt
0,30 kg Rye Malt
0,25 kg Chocolate Malt
0,20 kg Crystal 60L
0,10 kg Crystal 15L
0,10 kg Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
34 g Chinook 9,5% AA (60 min) - 45 IBU

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Vann justert med:
2,9 g CaCl
2,6 g Natron
1,8 g CaCO3 (kalk)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Skal gjæres på 16 grader i 7 dager, deretter 20 grader de neste 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. november 2012
Flasket: 2. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N