Brygger: Frode Elias Synnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1067
FG: 1009
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
200 gram sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 60

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Steeping starta på 75 grader, falt til 70 grader i løpet av 30 minutt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3787
Gjærmengde: Etter MrMalty
Informasjon om gjæring:
17 grader i 3 dagar. 18 grader i 14 dagar. Lagring på flasker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2016
Flasket: 12. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N