Brygger: Frode Elias Synnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1067 FG: 1009 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 200 gram sukker [B]Humle og krydder[/B] Magnum 60 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Steeping starta på 75 grader, falt til 70 grader i løpet av 30 minutt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3787 Gjærmengde: Etter MrMalty Informasjon om gjæring: 17 grader i 3 dagar. 18 grader i 14 dagar. Lagring på flasker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2016 Flasket: 12. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N