Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: OG: 1076 FG: 1025 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,00 kg Pale Malt, Maris Otter 0,30 kg Chocolate Malt 0,20 kg Black Malt 0,20 kg Flaked Oats 0,10 kg Crystal 30 EBC 0,10 kg Crystal 120 EBC [B]Humle og krydder[/B] Chinook 9,20 % AA (20 gram, 60 min, 41,0 IBU) [B]Andre ingredienser[/B] 18 gram chipotle tørket (10 min koketid) 1 stk jalapenos trukket i litt vodka i 3-4 dager (sekundær - 7 dager) 65 gram kakao-nibs (sekundær - 7 dager) [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. mai 2012 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N