Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1076
FG: 1025
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,00 kg Pale Malt, Maris Otter
0,30 kg Chocolate Malt
0,20 kg Black Malt
0,20 kg Flaked Oats
0,10 kg Crystal 30 EBC
0,10 kg Crystal 120 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 9,20 % AA (20 gram, 60 min, 41,0 IBU)

[B]Andre ingredienser[/B]
18 gram chipotle tørket (10 min koketid)
1 stk jalapenos trukket i litt vodka i 3-4 dager (sekundær - 7 dager)
65 gram kakao-nibs (sekundær - 7 dager)

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
20 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. mai 2012
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N