Brygger: Eivind Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,065 FG: 1,024 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,36% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 69 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale-, Munic, Crystal, Roasted Barley-, Sjokolademalt. Havregryn [B]Humle og krydder[/B] Chinook, Pacific Gem, Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 1 time Utmesk/skylling 68-78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis S-33 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 19 grader 2 veker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2017 Flasket: 20. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N