Brygger: Eivind Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,065
FG: 1,024
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,36%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 69 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale-, Munic, Crystal, Roasted Barley-, Sjokolademalt. Havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook, Pacific Gem, Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 1 time
Utmesk/skylling 68-78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis S-33
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
19 grader 2 veker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2017
Flasket: 20. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N