Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,062
FG: 1,016
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4909 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5
485 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
182 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
238 gr. Crystal malt hel, EBC 400
130 gr. Black Malt Muntons, EBC 1350
200 gr. Candy sugar, EBC 1

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Centennial 2013, IBU 9,55, tid 01:30
20 gr. Northern Brewer 2013, IBU 6,07, tid 00:15
10 gr. Northern Brewer 2013, IBU 6,07, tid 00:05

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 67 grader
Mesking 67 grader 75 min.
Skylling 78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 Dry English A
Gjærmengde: Slurry 116 ml.
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. oktober 2014
Flasket: 8. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N