Brygger: Eirik Kittelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,130
FG: 1,028
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 13,7%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
marris otter 96%
caramel malt 4%

[B]Humle og krydder[/B]
East kent goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
50g amerikanske eike terninger på fat i 2 år.

[B]Meskeinformasjon[/B]
dobbel mesk kun first runnings 
mesket på 64 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 028
Gjærmengde: 4 liter starter på 2
Informasjon om gjæring:
startet på 18 grader i 7 dager deretter økt gradvis til 20 for å oppnå god utgjæring.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2012
Flasket: 23. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F