Brygger: Eirik Kittelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,130 FG: 1,028 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 13,7% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] marris otter 96% caramel malt 4% [B]Humle og krydder[/B] East kent goldings [B]Andre ingredienser[/B] 50g amerikanske eike terninger på fat i 2 år. [B]Meskeinformasjon[/B] dobbel mesk kun first runnings mesket på 64 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 028 Gjærmengde: 4 liter starter på 2 Informasjon om gjæring: startet på 18 grader i 7 dager deretter økt gradvis til 20 for å oppnå god utgjæring. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2012 Flasket: 23. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F