Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1105 FG: 1033 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 9,8% Beregnet IBU: 84,4 Beregnet farge: 36,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Maris Otter pale ale 1 kg Cara Belge 0,5 kg Crystal 130 EBC 0,25 kg Cara Bohemian 200 EBC [B]Humle og krydder[/B] 50 g, 12,3%, Northern Brewer, Kok 60 min 20 g, 7,7%, Challenger, Kok 15 min 30 g, 7,7%, Challenger, Kok 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish moss, kok 15 min 1/2 ts Gjærnæring, kok 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter på 64C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London III Gjærmengde: 700 milliarder Informasjon om gjæring: 14 dager ved 20C [B]Kommentarer[/B] 100g sukker til karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. februar 2012 Flasket: 12. mars 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N