Brygger: Jonas Hovde Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1105
FG: 1033
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 9,8%
Beregnet IBU: 84,4
Beregnet farge: 36,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Maris Otter pale ale 
1 kg Cara Belge
0,5 kg Crystal 130 EBC
0,25 kg Cara Bohemian 200 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
50 g, 12,3%, Northern Brewer, Kok 60 min
20 g, 7,7%, Challenger, Kok 15 min
30 g, 7,7%, Challenger, Kok 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish moss, kok 15 min
1/2 ts Gjærnæring, kok 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 minutter på 64C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London III
Gjærmengde: 700 milliarder
Informasjon om gjæring:
14 dager ved 20C

[B]Kommentarer[/B]
100g sukker til karbonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. februar 2012
Flasket: 12. mars 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N