Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1044 FG: 1011 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 4,3% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4300 gram Maris Otter 250 gram Caramalt 230 gram Dark Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 23 gram EKG 5,8% 60 min 21 gram Fuggles 6,4% 60 min 12,5 gram EKG 5,8% 20 min 12,5 gram Fuggles 6,4% 20 min 12,5 gram EKG 5,8% 0 min 12,5 gram Fuggles 6,4% 0 min 12,5 gram EKG 5,8% tørrhumle 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1kpsl servomyces 1ts gjærnæring 1ts irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 25 min @64 grader 40 min @68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 200 bill celler Informasjon om gjæring: Gjæret på 7 dager ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 1,9 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2013 Flasket: 6. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N