Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1044
FG: 1011
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 4,3%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4300 gram Maris Otter
250 gram Caramalt
230 gram Dark Crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
23 gram EKG 5,8% 60 min
21 gram Fuggles 6,4% 60 min
12,5 gram EKG 5,8% 20 min
12,5 gram Fuggles 6,4% 20 min
12,5 gram EKG 5,8% 0 min
12,5 gram Fuggles 6,4% 0 min
12,5 gram EKG 5,8% tørrhumle 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1kpsl servomyces
1ts gjærnæring
1ts irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
25 min @64 grader
40 min @68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 200 bill celler
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 7 dager ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert til volco2: 1,9

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2013
Flasket: 6. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N