Brygger: Snorre Leikanger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Sake Kasu, Honning,
OG: 1061
FG: 1158
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 806 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3 dl Honning
1,5 kg Sake Kasu

[B]Humle og krydder[/B]
Bobek 150g/HL 5min
E.K. Goldings 150g/HL WP
Saaz 100g/HL WP


40 g Saaz humle tørrhumling/DH

[B]Andre ingredienser[/B]
Protaflock 2g/HL 5 min
Servomyces 1g/HL 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C i 60 min
72 C i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Whitelabs Scottich Ale Yeast WLP028
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 19C i ca. 1 uke.
Tilsatt Saaz. Gjæret i 4 dager til. Tilsatt honning.
5 dager til. Kjøling.

[B]Kommentarer[/B]
Dette ølet er basert på en Amber Ale.
Tilsatt Sake Kasu i begynnelse av gjæring.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2013
Flasket: 1. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N