Brygger: Snorre Leikanger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Sake Kasu, Honning, OG: 1061 FG: 1158 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 806 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 dl Honning 1,5 kg Sake Kasu [B]Humle og krydder[/B] Bobek 150g/HL 5min E.K. Goldings 150g/HL WP Saaz 100g/HL WP 40 g Saaz humle tørrhumling/DH [B]Andre ingredienser[/B] Protaflock 2g/HL 5 min Servomyces 1g/HL 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C i 60 min 72 C i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Whitelabs Scottich Ale Yeast WLP028 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: Gjæret ved 19C i ca. 1 uke. Tilsatt Saaz. Gjæret i 4 dager til. Tilsatt honning. 5 dager til. Kjøling. [B]Kommentarer[/B] Dette ølet er basert på en Amber Ale. Tilsatt Sake Kasu i begynnelse av gjæring. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2013 Flasket: 1. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N