Brygger: Mikkel Holen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale) Ekstra ingredienser: Saft fra 800 gram Aroniabær OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,5l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,1 kg Maris Otter Pale Ale Malt 275 g Karamell Malt, 60 EBC 115 g Karamell Malt, 30 EBC (Saft av Aroniabær) [B]Humle og krydder[/B] 25g Aurora 90 min 40g East Kent Goldings 5 min 115g East Kent Goldings 0 min [B]Andre ingredienser[/B] Saft av 800 gram Aronia bær [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 60 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Nottingham Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. september 2017 Flasket: 27. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N