Brygger: Mikkel Holen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale)
Ekstra ingredienser: Saft fra 800 gram Aroniabær
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,5l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,1 kg Maris Otter Pale Ale Malt
275 g Karamell Malt, 60 EBC
115 g Karamell Malt, 30 EBC

(Saft av Aroniabær)

[B]Humle og krydder[/B]
25g Aurora 90 min
40g East Kent Goldings 5 min
115g East Kent Goldings 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Saft av 800 gram Aronia bær

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 60 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Nottingham
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
20 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. september 2017
Flasket: 27. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N