Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,090 FG: 1,034 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg Munchenmalt 2kg pilsnermalt 1kg melano light 0,05kg carafa 3 [B]Humle og krydder[/B] 17IBU Magnum @ 60min 20g Hallertau Mittelfrau @30min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc gjærnæring 2,5g CaCl 2,5g CaSO4 2,5ml Lactic Acid [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 60minutt på 68c, NoSparge. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 750ml Slurry Informasjon om gjæring: 10c til ferdig [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2016 Flasket: 22. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F