Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,090
FG: 1,034
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg Munchenmalt
2kg pilsnermalt
1kg melano light
0,05kg carafa 3

[B]Humle og krydder[/B]
17IBU Magnum @ 60min
20g Hallertau Mittelfrau @30min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
gjærnæring
2,5g CaCl
2,5g CaSO4
2,5ml Lactic Acid

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 60minutt på 68c, NoSparge.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 750ml Slurry
Informasjon om gjæring:
10c til ferdig

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2016
Flasket: 22. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F