Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 5E Skotsk ale) Ekstra ingredienser: OG: 1,068 FG: 1,016 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 21,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,3 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 1 kg Peated Malt 5 EBC 500 g Crystal Malt 30 EBC 200 g Hvete Malt 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 40 g East Kent Goldings pellets 5,92% AA (60 min) 15 g East Kent Goldings pellets 5,92% AA (15 min) 10 g East Kent Goldings pellets 5,92% AA (5 min) [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 67 grader så 20 min på 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Edinburgh Ale Gjærmengde: 1L Gjærstarter Informasjon om gjæring: Romtemperatur (ca 22 grader) i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mai 2013 Flasket: 1. juni 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N