Brygger: Marius Flagstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 5E Skotsk ale)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,068
FG: 1,016
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 21,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,3 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
1 kg Peated Malt 5 EBC
500 g Crystal Malt 30 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
40 g East Kent Goldings pellets 5,92% AA (60 min)
15 g East Kent Goldings pellets 5,92% AA (15 min)
10 g East Kent Goldings pellets 5,92% AA (5 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 67 grader så 20 min på 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028 Edinburgh Ale
Gjærmengde: 1L Gjærstarter
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur (ca 22 grader) i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mai 2013
Flasket: 1. juni 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N