Brygger: Mathias Bang Tøndevold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1059
FG: 1,008
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 27,5
Beregnet farge: 7,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pilsner malt
1,2kg hvetemalt
200g sukrose

[B]Humle og krydder[/B]
60 min
20g Kazbek
15 min
20g Kazbek 
20g Bramling cross
5 min
20g Kazbek 
20g Bramling cross
WP
20g Kazbek 
20g Bramling cross

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 63 grader, tappet av og skylt på 78.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 250 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 19 grader, latt gjæren dra temperaturen opp til 24,5 grader over et par dager, deretter gradvis økning opp mot 29 grader der den stod totalt 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. august 2017
Flasket: 11. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N