Brygger: Mathias Bang Tøndevold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1059 FG: 1,008 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 27,5 Beregnet farge: 7,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pilsner malt 1,2kg hvetemalt 200g sukrose [B]Humle og krydder[/B] 60 min 20g Kazbek 15 min 20g Kazbek 20g Bramling cross 5 min 20g Kazbek 20g Bramling cross WP 20g Kazbek 20g Bramling cross [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 63 grader, tappet av og skylt på 78. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 250 mrd. celler Informasjon om gjæring: Pitchet på 19 grader, latt gjæren dra temperaturen opp til 24,5 grader over et par dager, deretter gradvis økning opp mot 29 grader der den stod totalt 14 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. august 2017 Flasket: 11. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N