Brygger: Jens Davidsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1067 FG: 1012 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 19,7l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 g Pilsner (4 EBC) 500 g Special B (350 EBC) 500 g Hvete malt (4 EBC) 500 g candi sukker (425 EBC) kok 90 min [B]Humle og krydder[/B] 15 g target pellets (10.50%) 90 min 15 g styrian goldings (5.5%) 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 0.25 ts super moss 10 min 0.5 ts gjærernæring 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] single mash, 65 C, 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp550 Belgian Ale Gjærmengde: 2 dl tykk gjærslurry. repitch Informasjon om gjæring: Startet på 19C, økte til 22 C dag 3 holdt der resten av tiden. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2013 Flasket: 17. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N