Brygger: Jens Davidsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1067
FG: 1012
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 19,7l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 g Pilsner (4 EBC)
500 g Special B (350 EBC)
500 g Hvete malt (4 EBC)
500 g candi sukker (425 EBC) kok 90 min

[B]Humle og krydder[/B]
15 g target pellets (10.50%) 90 min
15 g styrian goldings (5.5%) 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0.25 ts super moss 10 min
0.5 ts gjærernæring 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
single mash, 65 C, 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp550 Belgian Ale
Gjærmengde: 2 dl tykk gjærslurry. repitch
Informasjon om gjæring:
Startet på 19C, økte til 22 C dag 3 holdt der resten av tiden.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2013
Flasket: 17. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N