Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser: Vaniljestang, Bourbon
OG: 1,072
FG: 1,020
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 92 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (5,9 EBC) 51,9 % 
Best Munich Malt (15,0 EBC) 13,0 % 
Brown Malt (180,0 EBC) 9,1 % 
Crisp Chocolate Malt (1000,0 EBC) 6,5 % 
Crisp Crystal Malt (240,0 EBC) 5,2 % 
Pale Crystal Malt (75,0 EBC) 2,6 % 
Lys DME (15,8 EBC) 11,7%

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, pellets til mål-IBU @ 60 minutter
0.8 g/l East Kent Goldings, pellets @ 10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
1 vaniljestang per 10L, "tørrhumling" 7 dager
1 hel Jack Daniels Bourbon rett i 19L corneliusfat ved fating

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes ved 67 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Dennys Favorite 50 A
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæres 14 dager med 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. desember 2016
Flasket: 10. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F