Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout) Ekstra ingredienser: Vaniljestang, Bourbon OG: 1,072 FG: 1,020 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 92 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (5,9 EBC) 51,9 % Best Munich Malt (15,0 EBC) 13,0 % Brown Malt (180,0 EBC) 9,1 % Crisp Chocolate Malt (1000,0 EBC) 6,5 % Crisp Crystal Malt (240,0 EBC) 5,2 % Pale Crystal Malt (75,0 EBC) 2,6 % Lys DME (15,8 EBC) 11,7% [B]Humle og krydder[/B] Magnum, pellets til mål-IBU @ 60 minutter 0.8 g/l East Kent Goldings, pellets @ 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1 vaniljestang per 10L, "tørrhumling" 7 dager 1 hel Jack Daniels Bourbon rett i 19L corneliusfat ved fating [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes ved 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Dennys Favorite 50 A Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæres 14 dager med 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2016 Flasket: 10. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F