Brygger: Jørund H. Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,068
FG: 1,014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 13,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook, Citra, Mosaic og Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion mash på 67 grader i 60 min. Utmesk på 78 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 300 mrd celler
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2017
Flasket: 20. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F