Brygger: Jørund H. Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,068 FG: 1,014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 13,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook, Citra, Mosaic og Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion mash på 67 grader i 60 min. Utmesk på 78 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 300 mrd celler Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2017 Flasket: 20. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F