Brygger: Thomas Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1058 FG: 1009 Mengde vørter: 59,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 28,6 Beregnet farge: 75,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11.300 kg Maris Otter Malt (79.26%) 1.100 kg Caramalt (7.72%) 1.056 kg Brown Malt (7.41%) 0.550 kg Carafa special III malt (3.86%) 0.250 kg Roasted Barley (1.75%) [B]Humle og krydder[/B] 110.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2.2 g/L) 60.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (1.2 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 3 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil) 1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 65 grader Ingen utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 400ml slurry Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader Primærgjæring 14 dager på 19 grader Ettergjæring på flaske [B]Kommentarer[/B] Primet med 300g sukker. Opplæringsbrygg for management-teamet og QA. Hans, Roy og Andreas var med [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2013 Flasket: 31. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N