Brygger: Thomas Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1058
FG: 1009
Mengde vørter: 59,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 28,6
Beregnet farge: 75,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11.300 kg Maris Otter Malt (79.26%)
1.100 kg Caramalt (7.72%)
1.056 kg Brown Malt (7.41%)
0.550 kg Carafa special III malt (3.86%)
0.250 kg Roasted Barley (1.75%)

[B]Humle og krydder[/B]
110.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2.2 g/L)
60.0 g Fuggles Pellet (4.7% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (1.2 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
3 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 65 grader
Ingen utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 400ml slurry
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader Primærgjæring
14 dager på 19 grader Ettergjæring på flaske

[B]Kommentarer[/B]
Primet med 300g sukker.

Opplæringsbrygg for management-teamet og QA. Hans, Roy og Andreas var med

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2013
Flasket: 31. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N