Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1043 FG: 1046 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7200 g Pilser malt 1400 g Wheat malt 500 g Cara pils [B]Humle og krydder[/B] 23 g Chinook (90 min) 66 g Saaz (0 min) 66 g Bobek (0 min) 66 g Cascade (0 min) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: Starter, 3 L, 2 rør Informasjon om gjæring: 5 dager 20 C Resterende tid 22 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2015 Flasket: 22. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N