Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1043
FG: 1046
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7200 g Pilser malt
1400 g Wheat malt
500 g Cara pils

[B]Humle og krydder[/B]
23 g Chinook (90 min)
66 g Saaz (0 min)
66 g Bobek (0 min)
66 g Cascade (0 min)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: Starter, 3 L, 2 rør
Informasjon om gjæring:
5 dager 20 C
Resterende tid 22 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2015
Flasket: 22. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N