Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1060
FG: 1012
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5300 g maris otter
700 g swaen Brown
300 g cara munic III
350 g special-B

[B]Humle og krydder[/B]
18 g CTZ, 15% 55 min
7 g CTZ 15% 30 min
10 g Hallertau Blanc 5 min
10 g Hallertau Blanc 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 - 66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Ca 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Tynnet ut med vann (1 dl vann, 4 dl øl) ved tapping.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2017
Flasket: 10. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N