Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1060 FG: 1012 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5300 g maris otter 700 g swaen Brown 300 g cara munic III 350 g special-B [B]Humle og krydder[/B] 18 g CTZ, 15% 55 min 7 g CTZ 15% 30 min 10 g Hallertau Blanc 5 min 10 g Hallertau Blanc 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 - 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Ca 20 grader [B]Kommentarer[/B] Tynnet ut med vann (1 dl vann, 4 dl øl) ved tapping. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2017 Flasket: 10. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N