Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: OG: 1040 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,1% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,8kg Pils malt 1,5 kg hvetemalt 0,4kg acidulated malt [B]Humle og krydder[/B] 30g Styrian Goldings, 10min [B]Andre ingredienser[/B] 1kg pasjonsfruktpure tilsatt etter en uke. Dette inneholder 10% sukker. [B]Meskeinformasjon[/B] Surmeskstarter på 1 liter, laget med maltekstrakt og syremalt, i to dager, på 40 grader. Vanlig BIAB mesk, 63 grader, 1 time samt enkel dekoksjon. Hevet temp til 80 grader, tilsatte melkesyre for å få ned pH til 4,5, og lot den stå i to dager på 40 grader dekket med plastfolie. 90 minutters koking for å drepe lactobacillus. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP566 Gjærmengde: 100mrd celler Informasjon om gjæring: 20-25 grader, en grads økning per dag [B]Kommentarer[/B] Inspirert av Evil Twin sin Ich Bin Ein Berliner. Gjæren er utradisjonell, men vil forhåpentligvis fremheve fruktighet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2015 Flasket: 28. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N