Brygger: Stig Norby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1082
FG: 1015
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6530 gram Pale malt
210 gram Hvete malt
180 gram Crystal malt 20L
180 gram Munic malt 20L
70 gram Melanoiden malt 20L
200 gram honning mot slutten av koketid

[B]Humle og krydder[/B]
14 g Columbus - boil 90 min
11 g Simcoe - boil 90 min
23 g Columbus - boil 15 min
8 g Simcoe - boil 15 min
16 g Amarillo - boil 5 min
16 g Simcoe - boil 5 min
16 g Columbus - boil 1 min

16 g Columbus - tørrhuling 8 dager
8 g Simcoe - tørrhumling 8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesk 66 grader i 60 min
økt temp til 73 grader ved tilsetting av varmt vann, 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: California Ale WLP001
Gjærmengde: 2 rør, ikke starter
Informasjon om gjæring:
gjæret stabilt på ca 20 grader i 14 dager, deretter over på andre andregangsgjærkar i 4 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2013
Flasket: 13. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N