Brygger: Stig Norby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1082 FG: 1015 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6530 gram Pale malt 210 gram Hvete malt 180 gram Crystal malt 20L 180 gram Munic malt 20L 70 gram Melanoiden malt 20L 200 gram honning mot slutten av koketid [B]Humle og krydder[/B] 14 g Columbus - boil 90 min 11 g Simcoe - boil 90 min 23 g Columbus - boil 15 min 8 g Simcoe - boil 15 min 16 g Amarillo - boil 5 min 16 g Simcoe - boil 5 min 16 g Columbus - boil 1 min 16 g Columbus - tørrhuling 8 dager 8 g Simcoe - tørrhumling 8 dager [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] mesk 66 grader i 60 min økt temp til 73 grader ved tilsetting av varmt vann, 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: California Ale WLP001 Gjærmengde: 2 rør, ikke starter Informasjon om gjæring: gjæret stabilt på ca 20 grader i 14 dager, deretter over på andre andregangsgjærkar i 4 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2013 Flasket: 13. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N