Brygger: Kristian Prytz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1066 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna malt 3000 g Munchener Malt 20 EBC 3000 g Cara Red 40 EBC 180 g Cara Pils 37 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] Cascade 6.5% @ 40 g pellets kokt i 60 minutter Saaz 2.8% @ 25 g pellets kokt i 15. minutter [B]Andre ingredienser[/B] Klaringsmiddel Supermos kokt 10 min 1 g 1 plate gelatin oppløst i 1 dl vann til klaring på fat. [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 60 minutter oppvarmet i 20 min og silt ved 77 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2633 Oktoberfest lager Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: Første gangs gjæring 2 uker i 10-14 grader. Videre på 6 grader til flasketapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. september 2012 Flasket: 2. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F