Brygger: Bent Erik Kopperstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1051
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg Pilsnermalt       
0,35kg Carapils
0,15kg Crystal 120

[B]Humle og krydder[/B]
25g Northern Brewer pelets 10,5% 60min
20g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% 15min
20g Saaz pellets 4,5% 15min
30g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% 5min
30g Saaz pellets 4,5% 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tablett Protafloc 15min

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager 34/70
Gjærmengde: 2pk tørrgjær, rehydrert
Informasjon om gjæring:
5uker ved 9.5 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2013
Flasket: 15. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N