Brygger: Bent Erik Kopperstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1051 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg Pilsnermalt 0,35kg Carapils 0,15kg Crystal 120 [B]Humle og krydder[/B] 25g Northern Brewer pelets 10,5% 60min 20g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% 15min 20g Saaz pellets 4,5% 15min 30g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% 5min 30g Saaz pellets 4,5% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tablett Protafloc 15min [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager 34/70 Gjærmengde: 2pk tørrgjær, rehydrert Informasjon om gjæring: 5uker ved 9.5 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2013 Flasket: 15. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N