Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,091
FG: 1,014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 10,8%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,2 kg Bestmalz Pilsen
320g Crisp Crystal 240
110g Weyerman Carafa II

1kg lys kandisirup/invert sukker (Hjemmelaget)
430g Mørk kandisirup (Hjemmelaget

[B]Humle og krydder[/B]
60g East Kent Golding 6,5%aa - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64C i 75 min
76C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: ca 550 mill. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 18C
2 dager - 20C
Økt sakte mot 28C
Cold crash etter endt gjæring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2016
Flasket: 21. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F