Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,091 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,8% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,2 kg Bestmalz Pilsen 320g Crisp Crystal 240 110g Weyerman Carafa II 1kg lys kandisirup/invert sukker (Hjemmelaget) 430g Mørk kandisirup (Hjemmelaget [B]Humle og krydder[/B] 60g East Kent Golding 6,5%aa - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64C i 75 min 76C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: ca 550 mill. celler Informasjon om gjæring: Pitch på 18C 2 dager - 20C Økt sakte mot 28C Cold crash etter endt gjæring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2016 Flasket: 21. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F